Faja Lobie Faja Lobie
 
HET BESTE ADRES IN DEN HAAG. OVERTUIG U ZELF, EN BEZOEK ONZE ZAAK

Disclaimer

Hoewel aan de samenstelling en inhoud van de webpagina’s van Juwelier Faja Lobie de uiterste zorg wordt besteed, is het mogelijk dat de informatie die op deze webpagina’s wordt gepubliceerd onvolledig, onjuist en/of niet up-to-date is. Juwelier Faja Lobie is niet aansprakelijk voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de informatie op de webpagina’s die niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is.

Auteursrechten

Op alle webpagina’s van Juwelier Faja Lobie (www.fajalobiejuwelier.nl) is het auteursrecht van toepassing. Gebruik van (delen van) deze pagina’s zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Juwelier Faja Lobie. Elke vorm van ongeoorloofd gebruik van de webpagina’s van Juwelier Faja Lobie wordt beschouwd als inbreuk op het auteursrecht en zal met alle juridische middelen worden bestreden.

Verwijzingen naar derden

Juwelier Faja Lobie wil haar bezoekers zo volledig mogelijk informeren. Daarom zijn op sommige pagina’s in deze website links of verwijzingen opgenomen naar websites of diensten van derden. Juwelier Faja Lobie is niet verantwoordelijk voor door derden verstrekte informatie of aangeboden diensten.

Google Reviews

Deskundig, transparant en betrouwbaar. Een goede en eerlijke prijs gekregen. Zeer vriendelijke mensen en een goede afhandeling. Een aanrader!

      6 maanden geleden

Patrick Jansen

Uitstekende service! Vriendelijke medewerkers. Je kunt alles zien wat ze doen en er wordt een duidelijke uitleg bij gegeven. Goede betaling!

      8 maanden geleden

Hélène Lapré

Goud verkoop snel afgehandeld en mooie prijs. Zeker een aanrader.

      6 maanden geleden

Savannah Jacobs

Zeer correct en beleeft geholpen geheel volgens de dagprijzen van websites. Highly recommended.

      10 maanden geleden

J. Vink

Ik werd te woord gestaan door vakkundige mensen, die niet bang waren om hun kennis te delen. Daarnaast hebben ze sterke prijzen voor het verkopen van uw goud. Ik kom hier zeker terug!

      een jaar geleden

Jasper van Gheluwe

Ze nemen de tijd en testen en wegen het goud in je bijzijn. Gebruiken echt de prijzen van de website. Ik heb er meerdere vergeleken. Ze komen goed uit de bus! Een aanrader!

      een jaar geleden

J.C. van Yperen

Beste juwelier als het gaat om inkoop van goud ! Ze zijn hier zeer klantvriendelijk en geven de beste prijzen. Top!

      een jaar geleden

S. Ruig

Hele fijne winkel met vriendelijk personeel waar wij zeer goed zijn geholpen. Goede uitleg en kregen de hoogste prijs na vergelijking bij andere winkels

      een jaar geleden

Marco Outenaar

Ik ben vandaag voor de 2e keer goed geholpen, andere winkels boden mij minder, Faja Lobie duidelijk meer. Echt een aanrader en zeer vriendelijke mensen

      ee jaar geleden

Caribbean Combo