Faja Lobie Faja Lobie
 
HET BESTE ADRES IN DEN HAAG. OVERTUIG U ZELF, EN BEZOEK ONZE ZAAK

Laat uw sieraden vakkundig repareren

1151_kZijn uw waardevolle sieraden aan reparatie toe? En wilt u geen risico lopen? Laat ze dan vakkundig repareren door Juwelier Faja Lobie. Dan weet u dat ze in goede handen zijn. Neem daarom gelijk contact met ons op of kom gewoon even langs. Samen bespreken we direct de prijs op maat. We helpen u graag verder met de spullen waar u een emotionele band mee heeft opgebouwd!

Meer weten? Neem contact op!

Juwelier Faja Lobie repareert al uw sieraden

goud3_kZijn het de sluitingen die aangepast moeten worden? De oogjes of de bovenkanten van edesteenzettingen? Geen probleem. Wij maken het voor u. Kunnen uw trouwringen een opknapbeurt gebruiken? Kom langs en samen zorgen we ervoor dat u en uw wederhelft weer met een stralende ringvinger door het leven gaan.

Meer weten over het repareren van sieraden?

Neem contact op en vraag een prijs op maat aan. We helpen graag uw sieraden mooi en sprankelend te houden!

Meer weten? Neem contact op!

Google Reviews

Deskundig, transparant en betrouwbaar. Een goede en eerlijke prijs gekregen. Zeer vriendelijke mensen en een goede afhandeling. Een aanrader!

      6 maanden geleden

Patrick Jansen

Uitstekende service! Vriendelijke medewerkers. Je kunt alles zien wat ze doen en er wordt een duidelijke uitleg bij gegeven. Goede betaling!

      8 maanden geleden

Hélène Lapré

Goud verkoop snel afgehandeld en mooie prijs. Zeker een aanrader.

      6 maanden geleden

Savannah Jacobs

Zeer correct en beleeft geholpen geheel volgens de dagprijzen van websites. Highly recommended.

      10 maanden geleden

J. Vink

Ik werd te woord gestaan door vakkundige mensen, die niet bang waren om hun kennis te delen. Daarnaast hebben ze sterke prijzen voor het verkopen van uw goud. Ik kom hier zeker terug!

      een jaar geleden

Jasper van Gheluwe

Ze nemen de tijd en testen en wegen het goud in je bijzijn. Gebruiken echt de prijzen van de website. Ik heb er meerdere vergeleken. Ze komen goed uit de bus! Een aanrader!

      een jaar geleden

J.C. van Yperen

Beste juwelier als het gaat om inkoop van goud ! Ze zijn hier zeer klantvriendelijk en geven de beste prijzen. Top!

      een jaar geleden

S. Ruig

Hele fijne winkel met vriendelijk personeel waar wij zeer goed zijn geholpen. Goede uitleg en kregen de hoogste prijs na vergelijking bij andere winkels

      een jaar geleden

Marco Outenaar

Ik ben vandaag voor de 2e keer goed geholpen, andere winkels boden mij minder, Faja Lobie duidelijk meer. Echt een aanrader en zeer vriendelijke mensen

      ee jaar geleden

Caribbean Combo