Faja Lobie Faja Lobie
 
HET BESTE ADRES IN DEN HAAG. OVERTUIG U ZELF, EN BEZOEK ONZE ZAAK

De mooiste gouden en zilveren munten

Wilt u gouden en/of zilveren munten verkopen? Faja Lobie koopt al ruim 40 jaar munten in van particulieren. U bent daarom verzekerd van een eerlijke en vertrouwde prijs! Ook als u twijfelt of uw munten iets waard zijn, bent u van harte welkom om te bekijken of dat echt waar is. Wie weet, krijgt u er meer voor dan u denkt! Maak dus gelijk een afspraak of kom even langs. Dan ziet u direct hoe het werkt!

[contact button]

Wilt u zelf gouden of zilveren munten kopen?

Ook dan komt u naar Faja Lobie! Wij hebben in 4 decennia een schitterende collectie opgebouwd die menig verzamelaar zal aanspreken. Van zeldzaam tot zeer populair; Faja Lobie biedt voor elke liefhebber wat speciaals!

Meer weten over het kopen of verkopen van gouden of zilveren munten?

Neem contact op en vraag gerust meer informatie. We helpen u graag verder!

[contact button]

Google Reviews

Deskundig, transparant en betrouwbaar. Een goede en eerlijke prijs gekregen. Zeer vriendelijke mensen en een goede afhandeling. Een aanrader!

      6 maanden geleden

Patrick Jansen

Uitstekende service! Vriendelijke medewerkers. Je kunt alles zien wat ze doen en er wordt een duidelijke uitleg bij gegeven. Goede betaling!

      8 maanden geleden

Hélène Lapré

Goud verkoop snel afgehandeld en mooie prijs. Zeker een aanrader.

      6 maanden geleden

Savannah Jacobs

Zeer correct en beleeft geholpen geheel volgens de dagprijzen van websites. Highly recommended.

      10 maanden geleden

J. Vink

Ik werd te woord gestaan door vakkundige mensen, die niet bang waren om hun kennis te delen. Daarnaast hebben ze sterke prijzen voor het verkopen van uw goud. Ik kom hier zeker terug!

      een jaar geleden

Jasper van Gheluwe

Ze nemen de tijd en testen en wegen het goud in je bijzijn. Gebruiken echt de prijzen van de website. Ik heb er meerdere vergeleken. Ze komen goed uit de bus! Een aanrader!

      een jaar geleden

J.C. van Yperen

Beste juwelier als het gaat om inkoop van goud ! Ze zijn hier zeer klantvriendelijk en geven de beste prijzen. Top!

      een jaar geleden

S. Ruig

Hele fijne winkel met vriendelijk personeel waar wij zeer goed zijn geholpen. Goede uitleg en kregen de hoogste prijs na vergelijking bij andere winkels

      een jaar geleden

Marco Outenaar

Ik ben vandaag voor de 2e keer goed geholpen, andere winkels boden mij minder, Faja Lobie duidelijk meer. Echt een aanrader en zeer vriendelijke mensen

      ee jaar geleden

Caribbean Combo