Faja Lobie Faja Lobie
 
HET BESTE ADRES IN DEN HAAG. OVERTUIG U ZELF, EN BEZOEK ONZE ZAAK

Juwelier Faja Lobie: een échte juwelier sinds 1974

contact

Juwelier Faja Lobie is in 1974 opgericht in Den Haag door Dhr. Frans Ramdharie. Naast deze hoofdvestiging in Den Haag hebben wij een filiaal in Amsterdam-Centrum en één in  Amsterdam Zuidoost. Landelijk staan onze vestigingen bekend om:

  • exclusiviteit
  • kwaliteit
  • persoonlijke service
Meer weten? Neem contact op!

Iedere winkel heeft zijn eigen unieke aanbod, inkoop-, en verkoopbeleid. Naast exotische ‘Oosterse’ sieraden hebben wij tevens Europese sieraden in onze collectie. Heeft u een speciale wens? Juwelier Faja Lobie is een vertrouwd adres om uw sieraden naar eigen smaak te laten ontwerpen. Tevens verzorgen wij vakkundig al uw reparaties!

Faja Lobie: een statige naamgever

Faja Lobie, letterlijk: Vurige Liefde’, is de naam van de exotische Ixora bloem. In de natuur voorkomend onder alle regenboogkleuren maar de felrode variant is het meest geliefd en daarom onze trotse naamgever. Deze bijzondere, oogstrelende, statige half-bolvormige bloem bestaat uit tientallen bloemen die weer bestaan uit vierbladerige bloempjes waarvan de bladuiteinden spits of bolvormig uitlopen. Prachtig toch? Een juweeltje!

Wilt u meer informatie over Juwelier Faja Lobie?

Neem gerust even contact met ons op. We helpen u graag verder!

Meer weten? Neem contact op!

Google Reviews

Deskundig, transparant en betrouwbaar. Een goede en eerlijke prijs gekregen. Zeer vriendelijke mensen en een goede afhandeling. Een aanrader!

      6 maanden geleden

Patrick Jansen

Uitstekende service! Vriendelijke medewerkers. Je kunt alles zien wat ze doen en er wordt een duidelijke uitleg bij gegeven. Goede betaling!

      8 maanden geleden

Hélène Lapré

Goud verkoop snel afgehandeld en mooie prijs. Zeker een aanrader.

      6 maanden geleden

Savannah Jacobs

Zeer correct en beleeft geholpen geheel volgens de dagprijzen van websites. Highly recommended.

      10 maanden geleden

J. Vink

Ik werd te woord gestaan door vakkundige mensen, die niet bang waren om hun kennis te delen. Daarnaast hebben ze sterke prijzen voor het verkopen van uw goud. Ik kom hier zeker terug!

      een jaar geleden

Jasper van Gheluwe

Ze nemen de tijd en testen en wegen het goud in je bijzijn. Gebruiken echt de prijzen van de website. Ik heb er meerdere vergeleken. Ze komen goed uit de bus! Een aanrader!

      een jaar geleden

J.C. van Yperen

Beste juwelier als het gaat om inkoop van goud ! Ze zijn hier zeer klantvriendelijk en geven de beste prijzen. Top!

      een jaar geleden

S. Ruig

Hele fijne winkel met vriendelijk personeel waar wij zeer goed zijn geholpen. Goede uitleg en kregen de hoogste prijs na vergelijking bij andere winkels

      een jaar geleden

Marco Outenaar

Ik ben vandaag voor de 2e keer goed geholpen, andere winkels boden mij minder, Faja Lobie duidelijk meer. Echt een aanrader en zeer vriendelijke mensen

      ee jaar geleden

Caribbean Combo