Faja Lobie Faja Lobie
 
HET BESTE ADRES IN DEN HAAG. OVERTUIG U ZELF, EN BEZOEK ONZE ZAAK

Goud belenen

Het belenen/verpanden van uw kostbare juwelen is van alle tijden en vormt in tijden van nood een welkome aanvulling op het besteedbaar inkomen. Zo ook heden ten dagen. Sommige van U, hebben reeds het een en ander verpand, meestal bij Gemeentelijke instellingen zoals: de Gemeentelijke Kredietbank, de bank van lening of het Pandhuis, met een halfjaarlijkse aflossingsperiode en een schappelijke rente van slechts 1.33% met het soms voor U onvermijdelijke: de Veiling van uw kostbaarheden.

Is uw goud ondergewaardeerd?

De goudprijs is in een tijdsbestek van 10 jaar ruim 8 keer gestegen en staat op het hoogste punt ooit. Echter de waardetaxatie van uw beleende sieraden per gram / karaat, heeft geen gelijke tred gehouden met de extreem gestegen goudprijs. Met andere woorden: Uw beleend goud is ondergewaardeerd, ten opzichte van de NU geldende wereldmarktprijzen, waarvan verdere stijgingen in de nabije toekomst geheel niet uitgesloten is. Misschien is het nu raadzaam met dat vooruitzicht in gedachte, om gedoseerd of in het geheel uw verpande oude sieraden, waar U zelfs jaren op uitgekeken bent bij ons van de hand te doen, tegen een meerprijs tot wel 50%, geheel afhankelijk van de dan geldende wereldmarktprijs.

Meer weten? Neem contact op!

Verkoop ons Uw beleende goud tegen de hoogste dagkoers
en ONTVANG TOT WEL 50% MEER!
STOP MET RENTE BETALINGEN!!!

 

kredietbank

  • Neem telefonisch contact met ons op of nog beter bezoek ons met medeneming van Uw beleen bewijzen. Wij berekenen aan de hand van de netto gewichten, aantallen en bijbehorende Karaat gehaltes van de desbetreffende sieraden de dagkoers uit en geven deze aan U door. Op onze Website kunt u middels een ingebouwde  Rekenmachine, zelf onze hoge aankoop bedrag  uitrekenen. Ga naar home, klik Doe-het-zelf verkoop goud aan voor uitleg en vul in de REKENMACHINE  de aantallen, gewichten en bijbehorende Karaatgehaltes in en U ziet in een oog opslag  wat U contant in de totaalkolom ontvangt. Vergelijk deze met de getaxeerde waarde  van de beleen bewijzen, en U zult versteld staan  van hoeveel meer U ontvangt.
  • Verzoek Uw familie ,vrienden en kennissen om een kortstondige onderhandse lening  en overleg hun de berekeningen van onze aankoop bod.
  • Haal Uw sieraden, desgewenst met hun als begeleider, bij het Pandhuis af en bezoek vervolgens onze winkel. Ter plekke zullen wij in Uw nabijheid en onder Uw toezicht  allereerst  de sieraden Bruto en Netto afwegen, toetsen op Karaat en uiteindelijk berekenen aan de hand van de dagkoers.
  • Het verschuldigde bedrag voldoet U aanstonds ter plekke aan Uw dierbaren en  met de overwaarde van Uw verkochte goud loopt U opgelucht en lachend de winkel uit!
Meer weten? Neem contact op!

Google Reviews

Deskundig, transparant en betrouwbaar. Een goede en eerlijke prijs gekregen. Zeer vriendelijke mensen en een goede afhandeling. Een aanrader!

      6 maanden geleden

Patrick Jansen

Uitstekende service! Vriendelijke medewerkers. Je kunt alles zien wat ze doen en er wordt een duidelijke uitleg bij gegeven. Goede betaling!

      8 maanden geleden

Hélène Lapré

Goud verkoop snel afgehandeld en mooie prijs. Zeker een aanrader.

      6 maanden geleden

Savannah Jacobs

Zeer correct en beleeft geholpen geheel volgens de dagprijzen van websites. Highly recommended.

      10 maanden geleden

J. Vink

Ik werd te woord gestaan door vakkundige mensen, die niet bang waren om hun kennis te delen. Daarnaast hebben ze sterke prijzen voor het verkopen van uw goud. Ik kom hier zeker terug!

      een jaar geleden

Jasper van Gheluwe

Ze nemen de tijd en testen en wegen het goud in je bijzijn. Gebruiken echt de prijzen van de website. Ik heb er meerdere vergeleken. Ze komen goed uit de bus! Een aanrader!

      een jaar geleden

J.C. van Yperen

Beste juwelier als het gaat om inkoop van goud ! Ze zijn hier zeer klantvriendelijk en geven de beste prijzen. Top!

      een jaar geleden

S. Ruig

Hele fijne winkel met vriendelijk personeel waar wij zeer goed zijn geholpen. Goede uitleg en kregen de hoogste prijs na vergelijking bij andere winkels

      een jaar geleden

Marco Outenaar

Ik ben vandaag voor de 2e keer goed geholpen, andere winkels boden mij minder, Faja Lobie duidelijk meer. Echt een aanrader en zeer vriendelijke mensen

      ee jaar geleden

Caribbean Combo