Faja Lobie Faja Lobie
 

Goud belenen

Het belenen/verpanden van uw kostbare juwelen is van alle tijden en vormt in tijden van nood een welkome aanvulling op het besteedbaar inkomen. Zo ook heden ten dagen. Sommige van U, hebben reeds het een en ander verpand, meestal bij Gemeentelijke instellingen zoals: de Gemeentelijke Kredietbank, de bank van lening of het Pandhuis, met een halfjaarlijkse aflossingsperiode en een schappelijke rente van slechts 1.33% met het soms voor U onvermijdelijke: de Veiling van uw kostbaarheden.

Is uw goud ondergewaardeerd?

De goudprijs is in een tijdsbestek van 10 jaar ruim 8 keer gestegen en staat op het hoogste punt ooit. Echter de waardetaxatie van uw beleende sieraden per gram / karaat, heeft geen gelijke tred gehouden met de extreem gestegen goudprijs. Met andere woorden: Uw beleend goud is ondergewaardeerd, ten opzichte van de NU geldende wereldmarktprijzen, waarvan verdere stijgingen in de nabije toekomst geheel niet uitgesloten is. Misschien is het nu raadzaam met dat vooruitzicht in gedachte, om gedoseerd of in het geheel uw verpande oude sieraden, waar U zelfs jaren op uitgekeken bent bij ons van de hand te doen, tegen een meerprijs tot wel 50%, geheel afhankelijk van de dan geldende wereldmarktprijs.

Meer weten? Neem contact op!

Verkoop ons Uw beleende goud tegen de hoogste dagkoers
en ONTVANG TOT WEL 50% MEER!
STOP MET RENTE BETALINGEN!!!

 

kredietbank

  • Neem telefonisch contact met ons op of nog beter bezoek ons met medeneming van Uw beleen bewijzen. Wij berekenen aan de hand van de netto gewichten, aantallen en bijbehorende Karaat gehaltes van de desbetreffende sieraden de dagkoers uit en geven deze aan U door. Op onze Website kunt u middels een ingebouwde  Rekenmachine, zelf onze hoge aankoop bedrag  uitrekenen. Ga naar home, klik Doe-het-zelf verkoop goud aan voor uitleg en vul in de REKENMACHINE  de aantallen, gewichten en bijbehorende Karaatgehaltes in en U ziet in een oog opslag  wat U contant in de totaalkolom ontvangt. Vergelijk deze met de getaxeerde waarde  van de beleen bewijzen, en U zult versteld staan  van hoeveel meer U ontvangt.
  • Verzoek Uw familie ,vrienden en kennissen om een kortstondige onderhandse lening  en overleg hun de berekeningen van onze aankoop bod.
  • Haal Uw sieraden, desgewenst met hun als begeleider, bij het Pandhuis af en bezoek vervolgens onze winkel. Ter plekke zullen wij in Uw nabijheid en onder Uw toezicht  allereerst  de sieraden Bruto en Netto afwegen, toetsen op Karaat en uiteindelijk berekenen aan de hand van de dagkoers.
  • Het verschuldigde bedrag voldoet U aanstonds ter plekke aan Uw dierbaren en  met de overwaarde van Uw verkochte goud loopt U opgelucht en lachend de winkel uit!
Meer weten? Neem contact op!