Faja Lobie Faja Lobie
 
HET BESTE ADRES IN DEN HAAG. OVERTUIG U ZELF, EN BEZOEK ONZE ZAAK

Stappenplan voor het verkopen van uw goud en zilver

Wilt U weten wat Uw goud en zilver bij ons contant waard is?
Middels een eenvoudige 4-stappen plan zullen wij U op weg helpen

12STAP 1

Weeg allereerst Uw sieraden in totaliteit af. Dit kunt U doen op een analoge (wijzer,-) of nog preciezer op een digitale keukenweegschaal of in een gesloten enveloppe bij het Postkantoor. Zo weet U met welk gewicht U begint.

STAP 2

Sorteer Uw sieraden, munten en gebruiksvoorwerpen op karaat. Met het blote oog, een vergrootglas of met een 10x vergrotende loupe kunt U het gehalte fijngoud, op of binnen de voorwerpen waarnemen, door middel van :

  • Officiële, van Rijkswege afgeslagen keurstempels met bijbehorende afbeeldingen: Een 4-tal t.b.v goud,beginnend bij 14 krt, 18 krt,20 krt eindigend met 22 krt. Een 3-tal t.b.v zilver (1e ,2e en 3e gehalte). Uitleg: zie Vragen en Antwoorden.
  • On-officiële stempels/aanduidingen: Voor goud van 8 krt t/m 24 krt en van 333 t/m 999.9. Voor zilver van 800, 835 en 925. Uitleg: zie Vragen en Antwoorden.
  • Indien U géén stempels/aanduidingen waarneemt, dan sorteert U alles gemakshalve onder de noemer 14 karaats voor goud en 800 voor zilver.

STAP 3

Weeg Uw sieraden en voorwerpen alsnog per karaat af en tel vervolgens Uw munten. Voorwerpen van on-edel materiaal, zoals stenen (edel of on-edel) kralen, lederbanden, uurwerkmechanieken, glas, touw, emaille, dient u te verwijderen en hierbij in mindering te brengen. Lukt dit niet, dan doen wij het gaarne voor u. Voor U gaat het slechts om een globale waardeindicatie.

STAP 4

Vul de gewichten en aantallen in de bijbehorende kolommen van de rekenmachine en U ziet in één oogopslag wat U contant ontvangt.

Meer weten? Neem contact op!

Google Reviews

Deskundig, transparant en betrouwbaar. Een goede en eerlijke prijs gekregen. Zeer vriendelijke mensen en een goede afhandeling. Een aanrader!

      6 maanden geleden

Patrick Jansen

Uitstekende service! Vriendelijke medewerkers. Je kunt alles zien wat ze doen en er wordt een duidelijke uitleg bij gegeven. Goede betaling!

      8 maanden geleden

Hélène Lapré

Goud verkoop snel afgehandeld en mooie prijs. Zeker een aanrader.

      6 maanden geleden

Savannah Jacobs

Zeer correct en beleeft geholpen geheel volgens de dagprijzen van websites. Highly recommended.

      10 maanden geleden

J. Vink

Ik werd te woord gestaan door vakkundige mensen, die niet bang waren om hun kennis te delen. Daarnaast hebben ze sterke prijzen voor het verkopen van uw goud. Ik kom hier zeker terug!

      een jaar geleden

Jasper van Gheluwe

Ze nemen de tijd en testen en wegen het goud in je bijzijn. Gebruiken echt de prijzen van de website. Ik heb er meerdere vergeleken. Ze komen goed uit de bus! Een aanrader!

      een jaar geleden

J.C. van Yperen

Beste juwelier als het gaat om inkoop van goud ! Ze zijn hier zeer klantvriendelijk en geven de beste prijzen. Top!

      een jaar geleden

S. Ruig

Hele fijne winkel met vriendelijk personeel waar wij zeer goed zijn geholpen. Goede uitleg en kregen de hoogste prijs na vergelijking bij andere winkels

      een jaar geleden

Marco Outenaar

Ik ben vandaag voor de 2e keer goed geholpen, andere winkels boden mij minder, Faja Lobie duidelijk meer. Echt een aanrader en zeer vriendelijke mensen

      ee jaar geleden

Caribbean Combo