Faja Lobie Faja Lobie
 

Goud per post

Verzekerd, veilig en snel!

U vindt onze prijzen vrij hoog, maar de reisafstand te groot?!!

Geen probleem, U stuurt ons Uw sieraden verpakt en aangetekend op naar:

postnlJuwelier Faja-Lobie
t.a.v.: Dhr. J. Ramdharie
Hobbemaplein 67
2526 JC Den Haag

Werkwijze

  1.  sealbagNeem telefonisch contact met ons op en geef aan wat u te bieden heeft, betreffende gewicht en karaat van Uw sieraden en neem een foto van deze. (Afwegen op een keukenweegschaal of nog preciezer bij het Postkantoor in een gesloten envelop). Lukt het sorteren en wegen thuis niet, dan doen wij dit gaarne voor u.
  2. U ontvangt van ons de dagprijs en de manier van verzenden.
  3. In een boekhandel koopt U een hardschalen pvc doosje en op het Postkantoor een bijbehorende noppen Seal bag.
  4. U stopt Uw sieraden met bijvoeging van een inventarisatielijst van aantal, gewicht en karaatgehaltes zie: rekenmachine en voor uitleg “Doe het zelf verkoop goud” en Uw contactgegevens in de hierboven genoemde verpakking (o.a. Adres, telefoon.nr, kopie van Uw identiteitsbewijs en bank,- of giropas.) en plakt de sluitstrip extra af met een brede plakband.
  5. U verstuurt het pakket aangetekend met waarde aansprakelijkheid van € 5500,- (Kosten: € 10,-). Is de waarde van uw sieraden hoger dan adviseren wij u dit te verdelen over 2 enveloppen. Gaarne waarde indicatie vermelden. Via track en trace kunt u de status van uw zending bijhouden.
  6. Bij ontvangst controleren en fotograferen wij allereerst Uw sieraden en geven na toetsing op het fijngoud gehalte de totale dagprijs telefonisch aan U door. Wij kopen geen edelstenen of half,-edelstenen op. Voor verzending dient U deze zelf te verwijderen. Voorwerpen van onedelmetaal worden door ons vernietigd of in overleg met u teruggestuurd.
  7. klingBij akkoord ontvangt U binnen 24 uur middels internetbankieren Uw geld, vermeerderd met de door u gemaakte kosten.
  8. Indien U niet akkoord gaat sturen wij op eigen kosten Uw sieraden binnen 2 werkdagen terug.
  9. Voor U géén verdere verplichtingen, wij taxeren vrijblijvend en kosteloos.

Google Reviews

Deskundig, transparant en betrouwbaar. Een goede en eerlijke prijs gekregen. Zeer vriendelijke mensen en een goede afhandeling. Een aanrader!

      6 maanden geleden

Patrick Jansen

Uitstekende service! Vriendelijke medewerkers. Je kunt alles zien wat ze doen en er wordt een duidelijke uitleg bij gegeven. Goede betaling!

      8 maanden geleden

Hélène Lapré

Goud verkoop snel afgehandeld en mooie prijs. Zeker een aanrader.

      6 maanden geleden

Savannah Jacobs

Zeer correct en beleeft geholpen geheel volgens de dagprijzen van websites. Highly recommended.

      10 maanden geleden

J. Vink

Ik werd te woord gestaan door vakkundige mensen, die niet bang waren om hun kennis te delen. Daarnaast hebben ze sterke prijzen voor het verkopen van uw goud. Ik kom hier zeker terug!

      een jaar geleden

Jasper van Gheluwe

Ze nemen de tijd en testen en wegen het goud in je bijzijn. Gebruiken echt de prijzen van de website. Ik heb er meerdere vergeleken. Ze komen goed uit de bus! Een aanrader!

      een jaar geleden

J.C. van Yperen

Beste juwelier als het gaat om inkoop van goud ! Ze zijn hier zeer klantvriendelijk en geven de beste prijzen. Top!

      een jaar geleden

S. Ruig

Hele fijne winkel met vriendelijk personeel waar wij zeer goed zijn geholpen. Goede uitleg en kregen de hoogste prijs na vergelijking bij andere winkels

      een jaar geleden

Marco Outenaar

Ik ben vandaag voor de 2e keer goed geholpen, andere winkels boden mij minder, Faja Lobie duidelijk meer. Echt een aanrader en zeer vriendelijke mensen

      ee jaar geleden

Caribbean Combo