Faja Lobie Faja Lobie
 

Goud per post

Verzekerd, veilig en snel!

U vindt onze prijzen vrij hoog, maar de reisafstand te groot?!!

Geen probleem, U stuurt ons Uw sieraden verpakt en aangetekend op naar:

postnlJuwelier Faja-Lobie
t.a.v.: Dhr. J. Ramdharie
Hobbemaplein 67
2526 JC Den Haag

Werkwijze

  1.  sealbagNeem telefonisch contact met ons op en geef aan wat u te bieden heeft, betreffende gewicht en karaat van Uw sieraden en neem een foto van deze. (Afwegen op een keukenweegschaal of nog preciezer bij het Postkantoor in een gesloten envelop). Lukt het sorteren en wegen thuis niet, dan doen wij dit gaarne voor u.
  2. U ontvangt van ons de dagprijs en de manier van verzenden.
  3. In een boekhandel koopt U een hardschalen pvc doosje en op het Postkantoor een bijbehorende noppen Seal bag.
  4. U stopt Uw sieraden met bijvoeging van een inventarisatielijst van aantal, gewicht en karaatgehaltes zie: rekenmachine en voor uitleg “Doe het zelf verkoop goud” en Uw contactgegevens in de hierboven genoemde verpakking (o.a. Adres, telefoon.nr, kopie van Uw identiteitsbewijs en bank,- of giropas.) en plakt de sluitstrip extra af met een brede plakband.
  5. U verstuurt het pakket aangetekend met waarde aansprakelijkheid van € 5500,- (Kosten: € 10,-). Is de waarde van uw sieraden hoger dan adviseren wij u dit te verdelen over 2 enveloppen. Gaarne waarde indicatie vermelden. Via track en trace kunt u de status van uw zending bijhouden.
  6. Bij ontvangst controleren en fotograferen wij allereerst Uw sieraden en geven na toetsing op het fijngoud gehalte de totale dagprijs telefonisch aan U door. Wij kopen geen edelstenen of half,-edelstenen op. Voor verzending dient U deze zelf te verwijderen. Voorwerpen van onedelmetaal worden door ons vernietigd of in overleg met u teruggestuurd.
  7. klingBij akkoord ontvangt U binnen 24 uur middels internetbankieren Uw geld, vermeerderd met de door u gemaakte kosten.
  8. Indien U niet akkoord gaat sturen wij op eigen kosten Uw sieraden binnen 2 werkdagen terug.
  9. Voor U géén verdere verplichtingen, wij taxeren vrijblijvend en kosteloos.